TJEK
TJEK
Vi kan altid se os selv i spejlet bagefter.
TJEK
Arealpleje er image– og personalepleje.
_K0A8189_HR.jpg
Tjek! Tjek! Tjek! Tjek! Tjek!
TJEK
Vi holder jeres ejendom sund og præsentabel.

Nyheder

Kort nyt og lidt information fra vores hverdag ude hos kunderne. Vi holder styr på 6 millioner m2, og vi har mange spændende opgaver - hver dag.

TJEK
Rene trapper HR

TJEK får 17.000 kvadratmeter glas til at skinne på UCC Campus Carlsberg

Op imod 10.000 studerende og 800 medarbejdere har deres daglige gang i Professionshøjskolen UCC's nye 57.000 kvadratmeter store bygning i Carlsberg Byen i København kaldet ”Carlsberg Campus”. Højskolen er Nordeuropas største uddannelsescenter inden for skole, pædagogik, ledelse og sundhed, og når de mange tusinde, der har deres daglige gang på stedet, kigger ud af bygningen, kommer det til at foregå gennem skinnende rene vinduer.

Tjek Ejendomsservices vinduespolerere er nemlig fra 1. august gået i gang med at holde de cirka 17.000 kvadratmeter glas rene og fine på det nyopførte uddannelsescenter.

Og efter at have pudset og poleret vinduerne indvendig i sidste uge gik de to kyndige TJEK-vinduespolerere Thomas Larsen og Victor Larsen her til morgen også i gang med de udvendige glaspartier, som det kan ses på billederne.

Hendes Majestæt Dronningen vinker til TJEK

Det belgiske kongepar - Kong Philippe og Dronning Mathilde - er i dag og de følgende dage på statsbesøg i Danmark. Og kongeparret blev her til formiddag eskorteret sammen med Dronningen og Kronprinsparret i karet af Gardehusarregimentets hesteskadron fra Kastellet til Amalienborg. 

På samme tidspunkt var TJEK Ejendomsservice's driftige vinduespolerere igang med at få vinduerne på Kastellet til skinne.

Og Dronningen vinkede skam til dem, som man kan se på billedet..:-)

Foto: Vinduespolerer Kenneth Lindberg, TJEK Ejendomsservice.

TJEK indgår samarbejde med prestigebygning

For nyligt lykkedes det TJEK Ejendomsservice at få endnu en aftale i hus, hvor den lidt utraditionelle måde at vinduespolere på – nemlig hvor TJEK Ejendomsservices kyndige fagfolk ved hjælp af seler, reb og en god portion is i maven rappeller ned ad siden på bygningerne – vil blive benyttet. Axel Towers ved Tivoli i København forventes at være færdigbygget i løbet af den kommende tid, og bygningen vil bestå af fem tårne i varierende højder fra 28 til 61 meter.

Axel Towers er opført på pladsen i København, som i sin tid husede Scala. Butikkerne i tårnene tæller blandt andre Starbucks, Klarlund og Peter Beier.

Bygningen består af fem tårne, 15 etager og er 28 – 61 meter højt, og TJEK har påbegyndt opgaven i slutningen af februar.

Foto: Pressefoto ATP Ejendomme.

TJEK Ejendomsservice

TJEK på messe

TJEK deltog med stor succes i Fremtidens Andelsbolig 2016 i Øksnehallen, som er en messe for andelsboligforeninger. Det var Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation (ABF), som havde inviteret 360.000 beboere fra 8.970 andelsboligforeninger. Det blev en begivenhedsrig dag med foredrag, workshops, debatter samt mange forskellige udstillere fordelt på 2.000 m2.

Bor du i en andelsboligforening og mangler hjælp til alt fra vinduespolering til pleje af udenomsarealer, er du velkommen at kontakte os for et tilbud.

TJEK på vinduerne

I forbindelse med Rigshospitalets store udvidelse med en ny fløj har TJEK Ejendomsservice haft fornøjelsen af at give de første vinduer i en af tilbygningerne en fin polering...:-)


Foto: Brian Kajberg, TJEK Ejendomsservice

TJEK Ejendomsservice

Tim og Morten løser opgaven

Ingen smalle steder er for smalle, til at vores medarbejdere ikke nok skal løse opgaven... :-)

Her er Tim Jensen fra TJEK Ejendomsservice igang med at polere vinduerne for Tryg Forsikring, imens hans kollega Morten Hansen tager billedet.


Foto: Morten Hansen, TJEK Ejendomsservice

TJEK Ejendomsservice

Alt i orden på Langelinie

Ejendomsfunktionær Rene Due fra TJEK Ejendomsservice var forleden forbi Langelinie i København for at spule, vaske og gøre havnestrækningen fin.


Foto: Benjamin Nicolaj Jensen 

TJEK Langelinie

Højt til vejrs hos Tryg

Det er ikke altid vi kan pudse vinduer mens der er medarbejdere til stede. På Kristi Himmelfartsdag rykkede TJEKs friske medarbejdere Morten Hansen og Per Worm ud med lift og vinduespudserudstyr mens kontorerne i Tryg stod tomme.


TJEK ejendomsservice

Helt TJEK på den gamle vin

TJEKs medarbejdere gør vinen forårsklar og passer ekstra godt på denne klenodie på Arsenaløen på Holmen. Her findes nogle meget gamle og unikke vinstokke tilbage helt fra 1870'erne, hvor et par kadetter fra skibets besætning gik i land på Madeira og 'lånte' nogle stikninger fra en vinstok. Den ene stikling blev plantet i en af Nyboders sydvendte gårdhaver og det er et par podekviste fra denne som i dag står ude på Holmen.

Foto: Kim Hansen, TJEK Ejendomsservice

TJEK Ejendomsservice
TJEK Ejendomsservice