Arbejdsmiljø

Rummelighed er en mærkesag for os.

Vi har skabt et særligt uddannelsesprogram, der har til formål at gøre arbejdsmarkedet til en succesoplevelse for alle. Vi afholder interne kurser om korrekt håndtering af midler og maskiner samt ergonomi, sikkerhed og sundhed, så alle medarbejdere er korrekt klædt på til at klare opgaverne.

Kompetente medarbejdere

Vores medarbejderstab består af fagpersoner med lang erfaring indenfor hver deres område, der blandt andet består af arealpleje, bygningsservice og vedligehold. Vi går altid grundigt til værks – også når vi ansætter. Vi bruger den nødvendige energi på at udvælge de folk, som har de rigtige faglige og personlige kompetencer. Herefter skærper vi kompetencerne gennem interne kurser og individuel efteruddannelse. Derfor er hele vores arbejdsstyrke kendetegnet ved en høj grad af kvalitets- og ansvarsbevidsthed.

Arbejdsmiljøcertificeret OHSAS 18001:2008

Vores arbejdsmiljøcertificering viser, at vi overholder høje standarder med hensyn til sundhed og sikkerhed. Vi arbejder aktivt med at forbedre arbejdsmiljøet, samt at minimere og eliminere risici for vores personale.

kontakt TJEK Ejendomsservice

Vi har styr på flere millioner m2

Send os en mail eller ring og hør, hvad vi kan gøre for dig på 30 67 06 66

Send mail