Ejendomsservice til bolig- og andelsforeninger

TJEK Ejendomsservice tilbyder både at løse enkelte opgaver og komplette servicepakker til ejer- og andelsboligforeninger.

vinduespolering

 

Hos os kan du vælge en løsning, som bygger på behov og ikke på ugeplaner. Det betyder, at din trappe vaskes, når den er beskidt, og at dit græs bliver klippet, når det er for højt. Sammen med dig aftaler vi for eksempel, hvor ren trappen skal være og hvor omfattende græspleje, du ønsker. En vinter med sne og slud kræver hyppigere trappevask, hvorimod en tør sommer ikke kræver så mange græsklip. Dette giver dig ikke kun bedre udnyttelse af dit budget for ejendomsservice, men også en bedre oplevelse af den service, du modtager. Du kan vælge at få fleksible løsninger på hele din aftale eller på dele af den.
Vil du helst lægge dine ydelser fast i et skema, tilbyder vi naturligvis også faste aftaler.

 

Fast kontaktperson og fagfolk, du kender

Hos os får I en fast kontaktperson, som styrer alt fra trappevask til snerydning – så I kan bruge jeres tid og energi andre steder. Er der noget - ringer I bare.

Vi tilpasser vores løsning efter jeres ønsker, evaluerer løbende, budgetoptimerer og sender kun erfarne og dygtige folk ud. Opstår der akutte behov, agerer vi effektivt.

 

Saml hele din ejendomsservice hos os og opnå besparelser på dit driftsbudget

Vores kunder oplever ofte en besparelse på mindst 20% i forhold til, hvad de tidligere har betalt i ejendomsservice. Køber du en af vores servicepakker, hvor vi står for hele din ejendomsservice, vil du kunne drage fordel af vores personales store fagbredde. Det betyder, at du ikke behøver ringe efter en varmemester, når fyret står af, en elektriker, når strømmen svigter, eller en murer, når væggen skal repareres. Du kontakter bare os.

Vi medbringer alt det udstyr, som vi har behov for, og ejendommen behøver dermed ikke investere i hverken maskiner eller rengøringsmidler.

 

20-25 %

20-25 % besparelse er slet ikke urealistisk, hvis du samler alle dine ejendomsserviceopgaver hos os.

kontakt TJEK Ejendomsservice

Vi har styr på flere millioner m2

Send os en mail eller ring og hør, hvad vi kan gøre for dig på 30 67 06 66

Send mail